Bok svima,

Naša priča je jedna vrlo jednostavna priča. :)

Mi smo dvije mame koje uživaju u majčinstvu i svim izazovima koje ono donosi. Naši klinci zanimaju se za vrlo maštovite igračke, igračke spajanja i slaganja.

Tako smo jedan dan odlučile krenuti u potragu za pametnim igračkama, drugačijim nego što smo vidjele kod nas u Hrvatskoj.

Naišle smo na brend Fat Brain Toys koji se vodi misijom “smarter way to play” te nas odmah zaintrigirao svojim asortimanom. Fat Brain Toys je vodeća obiteljska proizvodnja pametnih igračaka u SAD-u. Svojim proizvodima donose pametniji način igre nadahnjujući kretivnost, izazivajući znatiželju kod djece.

Višestruko nagrađivani brend donosi odabranu zbirku kvalitetnih igračaka i igara koje zabavljaju i obrazuju kako djecu tako i roditelje.


Tražeći dalje, naišle smo na brend Engino iz Cipra koji je vodeća proizvodnja STEM igračaka u Europi te izvozi u čitav svijet. STEM predstavlja način pristupanja igri i iznimno bitna načela među kojima su znanost, tehnologija, inženjering i matematika.

Engino je fokusiran na inovativne i kreativne igračke. Ovo je brend koji će djecu pretvoriti u male inženjere, izumitelje i istraživače. Fokusirani su na razvoj kognitivnih, socijalnih i motoričkih vještina kroz zabavne i kreativne igre s ciljem pružanja djevojčicama i dječacima iskustva, vještine i znanja potrebna za držanje koraka s tehnologijom u budućnosti. 

To bi za početak bilo to, a mi tražimo i dalje inovativne i zabavne proizvode za naše pa tako i vaše mališane!

Vaš MINI GENIE

Genijalne igračke!